Tuesday


Satan i gatan vad trött jag är! Har fått ännu fler jobbtider nu me! :)

Lite tråkigt när jag jobbar, då umgås ju inte jag och Bejben så då spårar det inte ut så mkt. Så då blir det inget roligt att skriva om här. Men som det är nu är jag ledig imorrn och på torsdag så då kan ni ju förvänta er saker!!! ;D

Nu blir de duschen och sen jobba, what a life ;)





Boooooring!

Usch så tråkigt det är att vara sjukskriven, behöver mina rutiner. För det är ju inte så att jag går upp i tid när jag är sjukskriven :/ Idag kom jag upp ur sängen strax efter 12.00. Nu ligger både Carro å Therese å sover å här sitter jag själv å kollar på The Bachelorette. Å i morgon är det tre veckor kvar tills jag börjar å jobba...

/Erika

Svart ska det vara!

Tack kära Therese för att du färgade mitt hår idag!! :)

/Erika

NejNejNEEEEEJ

Åhh jag som trodde att jag skulle få ta bort stygnen i morgon :( Jag har kollat fel, inte förrens på onsdag ska jag ta bort dom! FAAN! Orkar inte ha skiten runt handen längre.
Men idag va jag ute å körde bil iallafall, gick grymt bra men det va lite svårt att lägga i treans växel så det fick jag göra med vänster handen. ;)

Café Kryddan

Där hittade jag Carro när jag va å fikade ;)


/Erika

Tillbaka i Norrtälje

Efter en helg i Rimbo är jag tillbaka i mitt kollektivboende, fast jag är ensam hemma. Dom andra två är å jobbar å kommer hem i kväll :D Finns inte för mycket å klaga på - förutom att jag tror att Carro har snott mitt täcke när jag har varit borta :/ Å man vet ju aldrig vad hon har för aktiviteter för sig när hon är själv hemma :P

Igår kom syrran på att vi skulle gå ut å ta oss ett glas vin, händer inte allt för ofta att vi gör det tillsammans. Ringde till Kotten för att lura me henne ut - det behövdes verkligen inte då dom redan satt å drack vin i hennes uterum. Så jag å syrran rullade dit :)

Jag å Kotten, men jag va tvungen å klippa bort henne eftersom hon vägrade å ha ögonen öppna på nått kort!!!

Kottens underbara hund (?), lika stor som en häst!!


Hej bloggen!


Känns som om det bara är Erika som skriver här. Men jag har inte dött. Jag har fått jobb, så det är där man hittar mig nu. Fick en mjukstart, fre 10-19 (personalfest efter det på kvällen) lör 11-20.15, sön 12-20.15, mån 7-16, tis 11-20.15.. Men nu ska vi inte klaga det är ju pengar! Mycket pengar dessutom :)

Har bara så jäkla svårt att lära mig namnen på dom jag jobbar med. Rätt många nya på en å samma gång, å vet inte vilka jag har å inte har hälsat på. Men det blir säkert bra det me.
Känns ändå bra, har redan börjat skämta med dom jag kan namnen på (läs dom unga killarna) men dom är sköna.

Nu ska jag försöka sova lite till, är egentligen jättetrött!



//Kakkan

Home sweet home...

...nästan iallafall! Inte långt ifrån. Har hamnat hemma hos min älskade syster.
Blev bjuden på tacos, det kan man ju inte tacka nej till :D



Undet dagen har jag hängt med kusin Malin å Madde, vi va å kollade på tapeter - inte det roligast man kan göra en fredag!
Malin

Madde


Nu ligger jag i sängen å har hörlurarna i öronen å lyssnar på GaGas nya skiva på spotify - Helt sanslöst bra!!!

Sov Gott // Erika


Riktigt jävla förbannad!

Ligger å drar mig i sängen lääänge idag, det är ju så pissigt att gå upp å duscha när jag vet att det tar sån tid att plasta in handen å sen bara duscha med hjälp av en hand :/ Glider till slut in i duschen iallafall...å när jag "bara" har balsam å tvålen kvar att skölja ur, vad händer inte då??? JOOO dom stänger av vattnet?!!!!!!? Seriöst, vad faan ska jag göra? Står kvar ett tag för att se om det kommer tillbaka..men icke!! Å Roslagsbostäder har lunchstängt - SUCK! Bara att sätta på sig handduken å sätta sig å vänta tills dom kommer tillbaka från lunchen...

Det va något akutläge så dom va tvugna att stänga av - å så skrattade dom åt mig när jag sa att jag stog i duschen, otippat ;)
Men fick ju bara vänta i 30 minuter :P


Lyx

Det bästa med att vara sjukskriven är att Carro får fixa saker åt mig, idag har hon målat mina naglar. Det blev ju inte allt för seriöst eftersom det spårade med skrattanfall som vanligt. Men det duger ;)

Glömde ju bort att berätta att jag köpte en grymt god parfym när vi va på täby centrum. Luktar gudomligt gott :D Ed Hardy så klart, om det va någon som inte såg det :P


I natt kommer inte Therese hem vilket betyder att jag tar hennes säng. Det är jätte skönt att sova där - blir kolsvart i henne rum. Plus att jag slipper smatterbandet Carro ;)

Carro har ju tagit över min spotify, får knappt önska en låt, så nu sitter jag å lyssnar på youtube! Råkade bli lite Tiesto å power mix. Kan lyssna på den hur mycket som helst utan å tröttna!!!! ME löööv!

/Erika

Äntligen..

...fick jag min efterlängtade pasta å köttfärsås - Fjärilar så klart!!


I dag har jag inte gjort såå mycket, har känt mig konstig i kroppen :/ Skulle bara lägga mig i sängen å betala räkningarna å somnade på engång!

Imorgon blir det fika med Malin å Madde :)

Puss å kram! / Erika

Den lilla sjöjungfrun


Idag var det finbesök, den lilla sjöjungfrun låg utanför våran uteplats.


Sen låg jag och stekte med jungfru Erika. Smeta in mig i olja, sen kom tydligen molnen, gaaaah ni va inte välkomna!







Sen kom Lollo förbi med en inflyttningspresent till Erika. Glad tjej blev hon som fick öppna paket å allt! ;)


Och innuti var det en tattta poooool!! Så nu är det poolparty nästa!!! ;D




Godmorgon!

I dag va vi uppe med tuppen (?) Eller jaa nästan ;) Har hunnit vara iväg till sjukhuset å lämna prover, tycker inte om när dom ska sticka mig i armen. Men nu är det gjort å snälla Carro körde mig dit så klart. Men jag fick rycka in å backa in bilen på parkeringen. Gick grymt bra å köra med en hand, lite krångligt å växla bara ;)

Nu är Carro iväg på möten om nya jobb, hon får berätta mer sen när hon kommer hem. Men kan säga att jag faktiskt är liiite avundsjuk!

Nu blir det gårdagens BB!

/Erika


STOOOR händelse i Norrtälje!!


Det är helt sjukt, årets händelse har ägt rum. Och tur är, Norrtelje Tidning har dokumenterat det hela! Så för alla som missade, enjoy! ;)

http://norrteljetidning.se/nyheter/1.1218728-andernas-forsta-simtur 



Btw, Erikas tårar sprutar just nu, hon kollar på Funny Talking Animals, jag va tydigen delfinen...

Later!!

Fashion of his love

Fernando Garibay Remix, Riiiiktigt skön!!

SommarMumma!



You got mail


Oh yes idag var det nån som fick paket, 24 pounds paket hämtade jag ut! Tur att man är stark ;)
Va alla mina saker från U(e)SA som kom hemfarandes. Tydligen hade dom vart här i måndags å sökt mig vilket är konstigt för jag va hemma men men.. Så här stort va paket iaf, har vartså orolig att det skulle komma fram trasigt. Tejpen tog nämligen slut så hade bara två tejpbitar i botten. Men det höll, sicken tur!




Har precis vart ute å gått nästan en hel mil precis i mina jättejobbiga skor. Dom är som reebok easytone men de e champion men samma koncept med rundat under. Kommer kännas imorrn kan ja tänka mig!

Nu blir det jordgubbar & mjölk, yummieyumieyuuummmmmieeee!!!

//Kakkan

:/

Lite smått å gott som jag köpte igår och idag! Hittade inte resten och jag orkar inte ta egna bilder :P
                         Lindex Shop Online - Bustier 



Idag blev det pyttipanna, ägg å rödbetor till middag - Mumma!


Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt av big brother, blir inte många knop idag. Har nog ansträngt handen lite för mycket idag :/

Puss / Erika

You & I



Grymt bra!

//Erikkabejb

Svenskpremiär!!!

Mmm svensk färskpotatis, köttbullar, såååås å lingonsylt!! Det va middagen idag :D

Tuff tuff..


Ja idag styrde vi racern mot tatttaaaa Täby C!


Här är den


På vägen dit tankade vi. Måste säga att det är skönare att göra det i USA alltså! Där kör man fram trycker på knappen så luckan ploppar upp, ger taggen så dom skickar en räkning sen. Säger vilken bensin man vill ha och hur mycket sen sköter dom allt. Man får inte ens gå ur bilen. Satt aa idag va de kurs på hur man tankar i Svealand.



Bensinen kom i på lämpligt ställe så vi racade vidare.. Hade snabba däcken på idag ;)


Vi gled runt lite inne i Täby C! Rätt snabba va vi faktiskt där inne. Lite över en timme bara godkännt!!
Vi kanske gör en fashion show senare och visar upp vad vi köpte, lagar mat osv just nu så tid & ork finns inte!!

Innan vi for hem igen hade vi piknik i bilen, såhär kan det se ut då ;)





Vi va nästan till Solvalla, men bara nästan! Täby gallop gled vi förbi iaf



Men nej inget stopp där, vi åkte hem!!!



//Kakkan

Bilder i massor

Massa färger att välja på, men vi valde ju svart

Carro får på sig fransar

Jag färdig fransad

Får håret fixat, eller? ;)

Lollo älskar att plåga mig


Snygg va?


Underbara lockar

Puss


Fääärdiga



Usch så jobbigt det är å skriva när ena handen är mupp..får bli pekfingermetoden med högerhanden! Men nu är handen äntligen opererad! Så nu väntas 4 veckors sjukskrivning :/
Ingreppet tog hela 13 minuter :P Fick ju lugnande å tydligen så pratade jag en del när jag "sov", haha! Sa åt syrran att jag inte ville veta vad jag hade sagt, men lite han hon å berätta - hade pratat om "listan", att Carro hade legat med en polis å att jag hade kysst en främling, VARFÖR???? När jag opererar nästa hand så blir det INGE lugnande!!!!! Påminn mig om det ifall jag säger nått annat ;)
Fick ligga på IVA i ca 2,5 timmar innan doktorn kom å "skrev ut" mig..lite segt!!

Fick underbart fina blommor av Jonny bara för att jag hade operarat mig!! Tack kära du! Inte alla dagar man får blommor :D

Söndag!

Jaaa det va en hård kväll, Carros bild på mig säger väl allt?? Men kul hade jag!! :D

Hade grillning här som vanligt, gott vin å trevligt sällskap. Sen blev det Piren för hela slanten, eller jag tog ju det lugnt ;)
Therese, Jag å Madde



I morgon är det äntligen (?) operation :/ Nu börjar jag å bli lite nervös!! Det första jag lär säga är jag glider in på sjukhuset lär vara - Ge mig lugnande, haha! Syrran kommer ju att vara me hela tiden så det känns tryggt, får stå å hålla mig i den handen som inte ska opereras!

Lovar att slänga upp lite bilder från i helgen i morgon när jag kommer hem igen!!

Sov gott!! / Erikkabejb

Hård kväll igår Erika..?? ;)



Nummer 66 på listan ;)


Tidiga mornar å sena kvällar

Ledsen för att vi är så grymt dåliga på att blogga, men har man varit ifrån varandra i nästan tre månader så har man mycke bus å ta igen.

Vi har hunnit me massor, här kommer lite bilder på vad vi har gjort ;)

Spelat baseball med Carro å Thereses bror å barn

Dansat lite Wii

Fixat naglarna :D

Bäddat sängen, även städat

Igår hade vi middag med underbara vänner!


Borstat tänderna

Dansat lite mer Wii

Skummat

Fått massage

Hittat våran husbil tills semestern ;)


Later/Erikkabejb


Tears..


Vilken fin dag vi har haft idag. Vi styrde blåa racerbilen mot min mami & papi för att mata deras katter (okej ena är min så man är väl tvungen att ställa upp). Åkte vidare till vår favvoaffär, la systembolag. Shoppade lite där sen gled vi vidare. Gjorde ett stopp hos våran kära mormor (ja, jag och Erika har samma). Satt däroch pratade ett tag innan vi for hemmåt igen. Gjorde ett snabbt stopp på ICA, så jag fick träffa älskade Hans Per Olof Bohlin. Fick en puss och en kram sen va vi tvugna och ta oss vidare.

Vi storstädade lägenheten, damma, dammsög och torkade golven. Sen grillade vi och tog oss ett glas vin. Över till coop och pantade en massa flaskor och köpte godis.
Dansade några låtar på wii och sen skulle vi kolla på film. Remember me båda hade sett den filmen, Erika tröttnade rätt snabbt och gick å la sig. Så här  sitter jag nu och grinar för mig själv. Känns ju inte alls dumt nej.
Men nu ska även jag gå och sova, imorgon måste ju väckarklockan ställas ;)

Godnatt
//Kakkan

Frunch!

Här blev det sovmorgon!!
Tog oss en frunch vid 12 snåret

Carro leker med maten!!


Carro är inte allt för glad att jag försöker ta bilder på henne ;)


Idag MÅSTE jag fixa naglarna, har gått så här i två dagar på jobbet - Schnyggt!!
Å på andra handen har jag lyckat å pilla bort all färg ;)


Nu ska vi duscha (inte samtidigt) å fixa till oss lite så att vi kan börja vårat äventyr för idag!!

Tjeeeenare ledighet!!

Som Carro tidigare berättat så är jag äntligen leeedig! Kanske inge å hurra för eftersom jag ska operera handen på måndag :S men först semester under helgen!! Då kör vi ALL IN - som om vi inte alltid gör det ;)

Fick ju ett fint välkomnaden när jag kom hem..present å ett fint kort å ballonger i taket! I paketet fanns det jätte goda ferarribilar, som jag åt upp innan maten. Det va Carro som lagade mat, då tar det lite tid.
Kortet va på en kossa, ingen som kommer å fatta det roliga med det. Så struntar i att berätta..men kan säga att jag tokskrattade när jag öppnade det!

I morse vaknade jag utaV att Carro låg å juckade i mot mig, haha, undrar vad hon drömde om?!?

Nu ska vi tydligen dansa till Wii, VIIIIVA LAAAS VEEEGAS ;)

Öveeeeeraskning på g!!


Mohaha, Erika sa igår att ikväll skulle vi fira. Hon har ju långledig/sjukskriven idag va sista dan.
Eftersom jag inte har tusen saker att göra per dag så tog jag det på fullaste allvar. Sååå, det här väntar på lilla Erika som kommer komma insvichandes på parkeringen med blåa racerbilen snart ;)




Komme dock inte avslöja vad som finns i, det får Erkkan berätta om sen. Vill ju inte avslöja nått om hon mot förmodan skulle se det här innan hon kommer hem. Snart blir det pizza me, yummie!! ;)

Inte som alla andra

Heej här är vi - Carro å Erika :D

Här är även Carros syster Therese me å leker lite..hon är liiite mognare än oss å vi brukar inte alltid få me henne på allt vi gör ;)

Sekunderna senare så ramlar jag ner ifrån soffan :/

Carro kollar att jag mår bra (Y)

Carro tror att jag är en reklampelar idag - Men inte ännu :P

Sen började spårningen igen :D

Å igen

Underbar bild!





Puss å godnatt!! /Erika

Hej hej välkommen


Hej hej hej..
Jag vet inte alls vad jag ska skriva. Verkligen ingen aning, nope helt tomt...

Ungefär lika tomt som det har vart i Erikas hjärna.
i helgen lät det såhär..:

Erika: Jag sitter bara och ler när jag tänker på vad jag tänkte igår när jag såg dig.
Carro: Vad tänkte du då?
Erika: Jag tänkte ingenting...

Jag blir dessutom tvingad till å sitta i soffan till desperate, satt skönt i "vilopausfotöljen" i köket. Jag som inte ens tycker om Desperate, förstår hur ni killar känner er när ni blir tvingade att kolla på konstiga serier. Det är nog jag som är killen i det här förhållandet..


Nu ska jag pilla mig lite i naveln, inte jättelätt när piercingen sitter ivägen men ska försöka iaf...
//Carro

"100SakerAttGöraISommar"-LISTAN

1 Gå ut på krogen med endast 200 kr på fickan (Therese)
2 Fånga en fisk med bara händerna
3 Sova i bilen minst en natt
4 Bada naken i månskenet
5 Skaffa en tatuering
6 Mjölka en ko
7 Testa Zorbing
8 Gå på ett skumparty
9 Gå å handla i pyjamas
10 Gå omkring i full vintermundering mitt i sommaren
11 Vinna ett pris (Erika)
12 Klättra i träd
13 Ha picnick på stan
14 Dansa i regnet
15 Göra flaskpost å hoppas på svar
16 Vara vaken i två dygn
17 Ha julmiddag
18 Svara ja på allt en hel dag
19 Färga håret (Erika & Therese)
20 Gå med omatchande kläder en hel dag
21 Gå fram å kyssa en främling (Erika)
22 Spy fjärilar genom näsan!!!
23 Ringa hela sin telefonbok under en kväll
24 Skratta så att man grinar (Erika, Carro)
25 Inte spy på hela sommaren
26 Åka på bilbingo
27 Skaffa nytt jobb (Carro)
28 Hälsa på Camilla i Halmstad
29 Dricka ofantliga mängder ros'e med jonny i solen!
30 Åka på 24 timmars kryssning
31 Skaffa en percing
32 Äta sjuka mängder beasås
33 Gå på dubbeldejt
34 Sjunga karaoke
35 Dansa wii tills vi ramlar av snurr
36 Träffa Martin Olsson
37 Få en autograf från en kändis
38 Kalla någon du nyligen lärt känna för fel namn hela dagen
39 Gå på en hemma fest oinbjuden
40 Strippa
41 Åka nått nerför permobacken
42 Vara med på utejympan i parken
43 Få en drink uppkallad efter dig
44 Campa
45 Tälta på uteplatsen
46 Hångla med Eric Saade
47 Sitta å sova
48 Inte raka nått på en vecka
49 Sova på golvet
50 Åka polisbil
51 Rida (häst)
52 Raka någon
53 Gå på blinddate
54 Tränga dig i kön
55 Åka permobil
56 Lära dig knyta en turban
57 Gå på gudstjänst
58 Ät nått du aldrig har ätit
59 Hångla offentligt
60 Tejpa fast någon (vart som helst) (Carro & Erika)
61 Pyssla
62 Äta flingor å vin till frukost
63 Slå någon
64 Ta upp en liftare (Alla)
65 Gå på konsert (Erika)
66 Ta kort på någon som sover (Carro på Erika)
67 Åka karusell
68 Presentera dig med fel namn
69 Göra armhävningar i en hiss
70 Häll diskmedel i en fontän
71 Gå på allsång på Skansen
72 Låna socker av grannen
73 Ha matkrig
74 Sno nått
75 Kolla på filmer en hel dag
76 Åka limousine
77 Lyssna på samma låt i en timme
78 Åka motorcykel
79 Ställa någons väckarklocka tidigt på morgonen, när personen är ledig (Therese)
80 Ropa ut nummer på bilbingo
81 Moona
82 Äta struts
83 Ha sex på en offentlig plats
84 Dricka grogg ur en vas en kväll
85 Diregera om trafiken i en rödljuskorsning
86 Sno en hund utanför konsum
87 Åka vattenrutschbana på lommarbadet
88 Ha korvätartävlig
89 Vara spydig en hel dag
90 Vaxa benen eller nått annat :P
91 Gå på folkrace
92 Åka rallybil
93 Slå en strike
94 Dricka 5 liter coca-cola på en dag
95 Spela biljard
96 Gunga
97 Vara med i tidningen eller tv:n (Carro & Erika)
98 Smygfota någon du har sex med
99 Ha sex med en polis (Carro)
100 Ha sex på 25 olika ställen (Erika 3, Carro 2, Therese ?)



Vi två!

Från å med idag kommer Jag (Erika) å Carro att blogga tillsammans här :D

Kan bli spännande. Vi håller även på att få ihop en "100 saker vi ska göra i sommar" lista så får vi se hur många saker vi hinner å göra...Ska försöka att få bildbevis på det mesta!!

/Erika


Här ligger vi!


Välkommen till min nya blogg!